DŘEVĚNÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK Z MASIVU OBŘÍ DŮL 2M PRO 6 OSOB ORANŽOVÝ
Kód MAS_OB6_ORANZ
Materiál Dřevo
Barva Oranžová
Šířka stolu 1m
Hmotnost Cca 200kg
Délka stolu 2m
36 990 Kč
skladem
POPIS

Dřevěný zahradní nábytek z masivu - zahradní set Obří Důl je vyroben ze sušeného dřeva - masivního smrku (vodorovné části) a dubu (nohy). Tento set zahradního nábytku zahrnuje dvoumetrový dřevěný stůl a dvě dřevěné lavice. Tento set je vhodný i jako restaurační nábytek. Tento zahradní nábytek z masivu dodáváme vcelku, nebudete muset nic montovat ani sestavovat.

Tento ojedinělý zahradní dřevěný nábytek je skutečně masivní, šířka smrkových fošen na povrchu stolu a lavic je 6,5cm! Fošny na delších okrajích stolu, stejně tak i na sedáku a opěradle lavic mají ponechaný přírodní nepravidelný tvar. A též nohy jak stolu, tak lavic, vyrobené z masivních dubových větví, mají ponechaný přírodní tvar. Díky těmto originálním detailům je každý zahradní set Obří důl naprostým, neopakovatelným originálem, vytvořeným přírodní krásou a poctivou ruční prací. Zahradní set je natřený speciální lazurou, která podtrhne a dá vyniknout přirozené kresbě dřeva s jednotlivými letokruhy a suky. Nad touto lazurou je nanesena vrstva polomatného venkovního laku, který je pružný a uzpůsobuje se tomu, jak dřevo pracuje při měnících se venkovních podmínkách. Lazura spolu s lakem mění barvu v závislosti na intenzitě světla, které odráží. Váš zahradní set bude tedy během dne poměrně výrazně měnit barevný odstín podle toho, kdy bude ve stínu a kdy na něj bude svítit slunce.

Zahradní stůl a lavice jsou velmi těžké. Je nutné je umístit na rovný povrch anebo je vyrovnat tak, aby se neviklaly, jeho váha by v opačném případě mohla časem způsobit prasknutí nábytku. Tento zahradní nábytek z masivu je upraven tak, aby se nemusel na zimu uklízet, ale je vhodné jej zakrýt ochrannou plachtou, která však umožňuje odvětrání.

Tento zahradní nábytek – set Obří Důl Vám doručíme po celé ČR zdarma. Vzhledem k váze a rozměrům nelze tento zahradní set zaslat kurýrem, dodáváme ho vlastní dopravou. Při dodávce je nutné zajistit alespoň jednu silnou osobu, která pomůže našemu řidiči s vykládkou (váha stolu je okolo 150kg!). Vzhledem k tomu, že nepracujeme s hotovostí, nelze platit na místě v hotovosti, tento zahradní nábytek musí být zaplacen předem. Máte-li možnost si tento dřevěný zahradní nábytek vyzvednout v našem skladu v Jihlavě, slevíme Vám 1.500,- Kč za osobní odběr.

Zahradní nábytek masiv - rozměry:

Dřevěný stůl:

  • délka 200cm
  • šířka 100cm
  • výška 79cm
  • výška pod desku 73cm

Dřevěná lavice:

  • délka 200cm
  • výška 96cm
  • výška sedu 47cm
  • hloubka sedu 50cm
  • hloubka včetně opěradla 65cm

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.