ENTAC BAREVNÁ SOLÁRNÍ LAMPA RGB 40CM IP44
Kód EGSL-SS1LC34RGB
Závit/patice
Barva světla Bílá
Záruční lhůta 24
Materiál Nerez ocel
Průměr 60
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Výška 340 cm
Montážní otvor
Průměr žárovky
Vnější průměr
Váha cca ,2 kg
Výrobce ENTAC
59 Kč momentálně nedostupné
POPIS

Barevná solární lampa pro dekorativní osvětlení vaší zahrady. Tato solární lampa má zabudovaný senzor stmívání - jakmile se setmí, začne sama svítit slabým, barvy měnícím světlem. Světlo automaticky pozvolna přechází mezi červenou, zelenou a modrou částí spektra a přechodovými odstíny jako je např. tyrkysová, fialová a další. Intenzita světla je nízká, neoslňuje, je to ideální dekorativní osvětlení exteriéru.

Tato solární lampa má unikátní konstrukci, v níž je solární panel umístěn pod led diodou na dně krytu lampy. Díky tomu tato solármí lampa nesvítí pouze do stran, ale i směrem nahoru a osvětluje své nejbližší okolí. Skleněný kryt solární lampy je vyroben ze záměrně popraskaného skla - viz detailní fotografie. To nejenže přidává lampě na eleganci, ale má to i další zajímavý účel - světlo, vydávané touto solární lampou je efektně lomeno v mnoha úhlech.

Tato solární lampa má stupeň krytí IP44, je tudíž plně uzpůsobena běžnému venkovnímu použití na vaší zahradě. Konstrukce lampy je vyrobena z nerezové oceli, zapichovací hrot je z černého plastu. Výška lampy, včetně hrotu, je 34cm, takže ji lze zapíchnout do dostatečné hloubky, aby byla stabilní, a přitom stále plnila svůj účel - osvětlení svého okolí. Zdrojem světla je úsporná RGB led dioda s barevným světlem.

Instalace? Vůbec žádná! Jedná se o soběstačný zdroj světla se zabudovanou solární baterií Ni-MH 1.2V 100mAh umístěnou na vrchu lampy nad difuzorem, kterým osvětlíte venkovní prostory bez potřeby rozvádění vodičů elektrického proudu po zahradě. Po rozbalení zásilky prostě jen vysunete z nohy lampy svítící část a vytáhnete oranžovou pásku, která blokuje baterii před prvním použitím. Pak odšroubujete nerezovou část svítídla a vyjmete příručku, uloženou pod sklem. Po zpětném zašroubování a vrácení svítící části na její místo vytáhnete z opačné strany nohy solární lampy černý hrot, který je pro úsporu místa při přepravě do lampy zasunut opačným koncem, umístíte jej do nohy špičkou dolů, tak, jako na produktové fotografii, a pak solární lampu zabodnete na vybrané místo. Solární lampa je přes den zdánlivě nečinná, ale ve skutečnosti se nabíjí. Do plného nabití potřebuje 8 hodin slunečního svitu. Jakmile se setmí, lampa se sama rozsvítí, není potřeba nic nastavovat ani zapínat. Plně nabitá lampa pak vydrží svítit cca 6 hodin.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.