ENTAC SOLÁRNÍ LAMPA BÍLÉ SVĚTLO 40CM IP44
Kód EGSL-SS1LC40
Závit/patice
Barva světla Bílá
Záruční lhůta 24
Materiál Nerez ocel
Průměr 75
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Výška 400 cm
Montážní otvor
Průměr žárovky
Vnější průměr
Váha cca ,2 kg
Výrobce ENTAC
129 Kč momentálně nedostupné
POPIS

Solární lampa pro osvětlení vaší zahrady, příjezdové cesty, prostoru před terasou či kolem bazénu. Tato solární lampa má zabudovaný senzor stmívání - jakmile se setmí, začne sama svítit slabým bílým světlem. Intenzita světla je nízká, neoslňuje, je to ideální dekorativní osvětlení exteriéru. Potřebujete-li orientační osvětlení třeba pro cestičku v zahradě nebo příjezdovou cestu, je třeba použít větší počet solárních lamp v rozestupu max. do 1 metru od sebe.

Tato solární lampa díky své konstrukci nesvítí směrem nahoru a neoslňuje tak stojícího člověka, nebo někoho, kdo se dívá z okna. Lampa svítí pouze do stran a osvětluje své nejbližší okolí. Difuzor solární lampy je vyroben ze skleněných střepů - viz detailní fotografie. Díky tomu vydává efektní světlo lomené v mnoha úhlech.

Tato solární lampa má stupeň krytí IP44, je tudíž plně uzpůsobena běžnému venkovnímu použití na vaší zahradě. Konstrukce lampy je vyrobena z nerezové oceli, zapichovací hrot je z černého plastu. Výška lampy, včetně hrotu, je 40cm, takže ji lze zapíchnout do dostatečné hloubky, aby byla stabilní, a přitom stále plnila svůj účel - osvětlení svého okolí. Zdrojem světla je úsporná led dioda s bílým světlem.

Instalace? Vůbec žádná! Jedná se o soběstačný zdroj světla se zabudovanou solární baterií Ni-MH 1.2V 100mAh umístěnou na vrchu lampy nad difuzorem, kterým osvětlíte venkovní prostory bez potřeby rozvádění vodičů elektrického proudu po zahradě. Po rozbalení zásilky prostě jen odšroubujete vrchní kryt difuzoru se solárním panelem a vysunete oranžovou pásku, blokující baterii před prvním použitím. Kryt difuzoru vrátíte na původní místo a z nohy solární lampy vytáhnete černý hrot, který je pro úsporu místa při přepravě do lampy zasunut opačným koncem, umístíte jej do nohy špičkou dolů, tak, jako na produktové fotografii, a pak solární lampu zabodnete na vybrané místo. Solární lampa je přes den zdánlivě nečinná, ale ve skutečnosti se nabíjí. Do plného nabití potřebuje 8 hodin slunečního svitu. Jakmile se setmí, lampa se sama rozsvítí, není potřeba nic nastavovat ani zapínat. Plně nabitá lampa pak vydrží svítit cca 6 hodin.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.