HLINÍKOVÝ NÁBYTEK: STŮL FLORANCE 180CM KERAMICKÁ DESKA A 6 DESIGNOVÝCH KŘESEL JASPER
Kód 812_FLORA_6JASPERD_K
Funkce Jídelní
Konstrukce z Duralu (hliník)
Počet míst 6
Počet stolů 1
Deska stolu Obdélník
38 990 Kč
skladem
POPIS

Hliníkový zahradní nábytek - tato zahradní jídelní sestava je perfektní sezení určené k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Tento zahradní set nabízí příjemné posezení pro 6 osob, sestává z prostorného obdélníkového zahradního stolu Florance dlouhého 180cm a šesti designových křesel Jasper. Hliníkový zahradní nábytek je bezúdržbový a velmi odolný proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádal o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Zahradní stůl Florance má pevnou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je práškově lakována šedou barvou. K tomuto velkému obdélníkovému zahradnímu stolu se bez problému vejde 6 dospělých a díky prodloužené délce na 180cm se u něj nebudete tísnit, jak to u jiných stolů pro 6 osob někdy bývá.

Zahradní stůl Florance má rám z hliníku a deska stolu sestává z celistvé keramické desky s dezénem leštěného kamene. Velikost keramické desky u tohoto zahradního stolu je naprostým unikátem. Zatímco u jiných keramických stolů je deska řešena jednotlivými dlaždicemi kladenými vedle sebe, u tohoto stolu je jedna velká keramická deska, takže vzhled desky stolu neruší žádné přechody. Výhodou keramické desky stolu je její vyšší váha. Hliníkový zahradní nábytek je obecně velmi lehký, keramická deska však tento zahradní stůl dostatečně zatíží, takže bude stabilní i při silnějším větru.

Díky tomu, že zahradní stůl má nohy přímo v rozích, je prostor pro stolování maximálně využit. Tento moderní zahradní stůl je zcela bezúdržbový a můžete ho mít venku 365 dní v roce za každého počasí.

Tento hliníkový zahradní stůl dodáváme kvůli dopravě nesestavený – deska stolu a nohy jsou v balení samostatně. Není třeba se děsit několikahodinové frustrace nad nekonečným návodem k sestavení. Montáž spočívá jen v přišroubování nohou k desce zahradního stolu, spojovací materiál včetně klíčů je přiložen, sestavení je velmi jednoduché a rychlé.

Rozměry zahradního stolu Florance

  • délka: 180cm
  • šířka: 90cm
  • výška: 75cm

Designové křeslo Jasper je perfektní sezení určené nejen do interiéru, ale i k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Toto designové křeslo je bezúdržbové a odolné proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádalo o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Toto unikátní zahradní křeslo má skořepinové sedadlo odlité z pevného, odolného plastu. Konstrukce sedadla je robustní, tloušťka speciálního plastu osciluje mezi 10-8mm. Díky tomu celé křeslo váží 6,5kg a má zvýšenou nosnost 150kg. Křeslo má elegantní tmavě šedou barvu.

Celé sedadlo designového křesla Jasper, včetně zádové opěrky a područek, je pokryto otvory, které zajišťují odvětrání a zajišťují, že se v tomto křesle nebudete potit. Tyto otvory mají i další funkce ve vztahu k vlivům počasí. Voda z letní přeháňky jimi rychle odteče a křeslo brzy uschne. Zároveň jimi snadno projde vítr a nerozfouká Vám křesla po zahradě. Designové křeslo Jasper na první pohled zaujme jemnou elegancí a díky svým rozměrům, nosnosti, mírně zvýšenému sedu a ideálnímu sklonu zádové opěrky je velmi pohodlné. Kdo ho jednou vyzkouší, bude Vám ho závidět.

Rozměry zahradního křesla Jasper

  • šířka křesla: 56cm
  • hloubka křesla: 60cm
  • výška křesla: 82cm
  • výška područek: 67cm
  • výška područek od sedu: 23cm
  • výška sedu: 46cm
  • šířka sedu: 51cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 38cm
  • hloubka sedu: 48cm

Z přepravních důvodů dodáváme toto křeslo v demontu - zvlášť sedák a nohy. Montáž je rychlá a jednoduchá, osmi šrouby připevníte nohy k sedáku. Spojovací materiál a nářadí jsou součástí balení.

DÁREK

Jako poděkování za nákup od nás k zahradnímu setu dostanete zdarma ochranný nanotechnologický sprej Nanoway. Tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu plastu před UV zářením a znečištěním. Pokud jsou designová křesla Jasper používána ve venkovním prostředí, je nutné je 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem. Tento ochranný sprej, který též můžete zakoupit v našem e-shopu, lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro plastové části zahradního nábytku.

K zahradní sestavě doporučujeme přikoupit ochrannou plachtu, kterou naleznete v kategorii Ostatní/Krycí plachty. Plachta spolehlivě ochrání zahradní nábytek nejen před deštěm, ale i před UV zářením.

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg. Nosnost do 150kg platí na každé místo k sezení v tomto zahradním setu.

Doprava v rámci ČR zdarma!

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.