HLINÍKOVÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK STŮL BERGAMO 217CM A 8 STOHOVATELNÝCH POLSTROVANÝCH KŘESEL JONY
Kód 9046_8JONY
Funkce Jídelní
Konstrukce z Duralu (hliník)
Počet míst 8
Počet stolů 1
Deska stolu Keramická
42 990 Kč od května
od května
POPIS

Hliníkový zahradní nábytek - tato zahradní jídelní sestava je perfektní sezení určené k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Tento zahradní set nabízí příjemné posezení pro 8 osob, sestává z obdélníkového zahradního stolu Bergamo dlouhého 217cm a osmi stohovatelných posltrovaných křesel Jony. Hliníkový zahradní nábytek je bezúdržbový a velmi odolný proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádal o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Tento kovový zahradní nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je práškově lakována šedou barvou.

Zahradní stůl Bergamo má rám z hliníku a deska stolu sestává z keramických dlaždic s dezénem dřeva. Takže máte krásný vzhled dřeva, ale nemusíte ho udržovat. V tomto krásném zahradním stole se tak spojilo to nejlepší ze 2 světů. Výhodou keramické desky stolu je její vyšší váha. Hliníkový zahradní nábytek je obecně velmi lehký, keramická deska však tento zahradní stůl dostatečně zatíží, takže bude stabilní i při silnějším větru.

Díky tomu, že zahradní stůl má nohy přímo v rozích, je prostor pro stolování maximálně využit. Tento moderní zahradní stůl je zcela bezúdržbový a můžete ho mít venku 365 dní v roce za každého počasí. K tomuto velkému zahradnímu stolu se pohodlně vejde 8 dospělých.

Tento hliníkový zahradní stůl dodáváme kvůli dopravě nesestavený – deska stolu a nohy jsou v balení samostatně. Není třeba se děsit několikahodinové frustrace nad nekonečným návodem k sestavení. Montáž spočívá jen v přišroubování nohou k desce zahradního stolu, spojovací materiál včetně klíčů je přiložen, sestavení je velmi jednoduché a rychlé.

Rozměry zahradního stolu Bergamo

  • délka: 217cm
  • šířka: 95cm
  • výška: 75cm

Zahradní křeslo Jony je naprostým unikátem v zahradním nábytku. Má rám z hliníku a sedadlo s opěradlem jsou vypolstrovány rychleschnoucí pěnou a potaženy textilenem. Rychleschnoucí pěna QDF má jinou strukturu než běžná pěna. Má větší, otevřené otvory, umožňují rychlý odtok vody a průchod vzduchu, tudíž polstry z rychleschnoucí pěny vyschnou mnohem rychleji, než běžná pěna. Textilen je extrémně odolná tkanina z pevně tkaného polyesteru. Každé vlákno polyesteru je potaženo PVC a tepelně vytvrzeno. Díky tomuto procesu je Textilen zvláště vhodný pro venkovní použití za jakéhokoliv počasí a je též odolný před oděrem, vyblednutím a poškozením sluncem.

Zahradní křeslo Jony je zdaleka nejlepším hliníkovým zahradním křeslem z naší nabídky. Vždyť kdo by nechtěl mít čalouněné křeslo na zahradě? Takové, ve kterém se pohodlně sedí, hezky v měkkém, a které přitom vydrží vlivy počasí a není třeba se o něj starat? Tak to je přesně Jony – unikátní čalouněné, polstrované zahradní křeslo, jaké u konkurence jen stěží najdete. A pokud náhodou ano, nedoplatíte se za něj. Tato zahradní židle je velmi lehká, snadno se s ní manipuluje. Stohování je snadné, ale je třeba dát pozor, aby nedošlo k oděru konstrukce.

Rozměry zahradního křesla Jony

  • šířka křesla: 56,5cm
  • hloubka křesla: 57cm
  • výška křesla: 91cm
  • výška područek: 62cm
  • výška područek od sedu: 19cm
  • výška sedu: 43cm
  • šířka sedu: 48cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 50cm
  • hloubka sedu: 45cm

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg. Nosnost do 150kg platí na každé místo k sezení v tomto zahradním setu.

K zahradní sestavě doporučujeme přikoupit ochrannou plachtu, kterou naleznete v kategorii Ostatní/Krycí plachty. Plachta spolehlivě ochrání zahradní nábytek nejen před deštěm, ale i před UV zářením. Další výhodou krycí plachty je ochrana před větrem. Hliníkový zahradní nábytek je velmi lehký, zejména křesla. Při velmi silném větru by vám mohla začít poletovat po zahradě. To se pod krycí plachtou nestane.

Doprava v rámci ČR zdarma!

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.