HLINÍKOVÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK: STŮL JERSEY 160CM ŠEDÝ A 6 KŘESEL VITTORIO
Kód AS-160G_6_VITT_K
Funkce Jídelní
Konstrukce z Duralu (hliník)
Počet míst 6
Počet stolů 1
Deska stolu Obdélník
35 990 Kč
skladem
POPIS

Hliníkový zahradní nábytek - tato zahradní jídelní sestava je perfektní sezení určené k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Tento zahradní set nabízí příjemné posezení pro 6 osob, sestává z obdélníkového zahradního stolu Jersey dlouhého 160cm a šesti křesel z umělého ratanu Vittorio.. Hliníkový zahradní nábytek je bezúdržbový a velmi odolný proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádal o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Tento kovový zahradní nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je práškově lakována šedou barvou.

Zahradní stůl Jersey má rám z hliníku a deska stolu je vyrobena z polywoodu. Polywood použitý k obložení desky stolu je plastovou napodobeninou dřeva šedé barvy. Poskytuje tak majitelům tohoto zahradního nábytku kouzlo dřeva, ale nevyžaduje přitom náročnou údržbu, jako přírodní dřevo – stačí ho občas omýt mýdlovou vodou. Polywood je vyroben z recyklovaného plastu a sám je též recyklovatelný. Polywood je nutné dvakrát ročně, před začátkem sezóny a po sezóně, ošetřit nástřikem nanotechnologickým sprejem Nanoway, který byl vyvinut speciálně na ochranu umělého ratanu a plastu před UV zářením a znečištěním. Tím výrazně prodloužíte jeho životnost. Sprej koupíte v našem e-shopu.

Díky tomu, že zahradní stůl má nohy přímo v rozích, je prostor pro stolování maximálně využit. Tento moderní zahradní stůl je zcela bezúdržbový a můžete ho mít venku 365 dní v roce za každého počasí. K tomuto velkému zahradnímu stolu se pohodlně vejde 6 dospělých.

Tento hliníkový zahradní stůl dodáváme kvůli dopravě nesestavený – deska stolu a nohy jsou v balení samostatně. Není třeba se děsit několikahodinové frustrace nad nekonečným návodem k sestavení. Montáž spočívá jen v přišroubování nohou k desce zahradního stolu, spojovací materiál včetně klíčů je přiložen, sestavení je velmi jednoduché a rychlé.

DÁREK

Jako poděkování za nákup od nás k zahradnímu setu dostanete zdarma ochranný nanotechnologický sprej Nanoway. Tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu plastu před UV zářením a znečištěním. Zahradní nábytek, resp. desku zahradního stolu z polywoodu, je nutné 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem, který též můžete zakoupit v našem e-shopu. Tento ochranný sprej lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro plastové části zahradního nábytku.

Rozměry zahradního stolu Jersey

  • délka: 160cm
  • šířka: 90cm
  • výška: 74cm

Zahradní nábytek z umělého ratanu - zahradní křeslo Vittorio je pohodlné sezení určené k odpočinku na zahradě, terase, u bazénu ale i jako restaurační a kavárenský nábytek. Součástí křesla z umělého ratanu je pohodlný 5cm vysoký polstr z matracové pěny.

Umělý ratan LTC je kvalitní polyethylenové vlákno vyrobené z panenského materiálu, žádný recyklát. Proto je náš umělý ratan barevně odolný, pružný, bez problému zvládá nejen slunce a déšť, ale i vodu z bazénu. Výplet je prováděn ručně dostatečně silnými vlákny umělého ratanu. Díky ruční výrobě je každý kus našeho zahradního nábytku originálem. Umělý ratan má klasickou černou barvu (viz detailní foto), což dodává tomuto nábytku luxusní vzhled s efektní patinou.

Ratanový zahradní nábytek LTC má pevnou konstrukci z tlustostěnného duralu, která je ručně svařována v ochranné atmosféře. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je dále opatřena práškovou barvou a ručně opletena umělým ratanem. Neprodáváme ratanový zahradní nábytek montovaný z jednotlivých dílů – jednak nevypadá dobře, jednak spoje rychle podléhají zkáze a takový levný zahradní nábytek moc dlouho nevydrží. Výjimkou z tohoto pravidla jsou u LTC nohy jídelních stolů – tam to prostě kvůli dopravě jinak nejde.

Polstry a polštáře ratanového zahradního nábytku LTC jsou potaženy kvalitní polyesterovou tkaninou, která je voděodolná a odolává navíc i plísním a slunci. Přesto je na dotyk příjemná a nabízí příjemné posezení i v plavkách. Potahy jsou snímatelné a pratelné na 40°C bez aviváže. Nesmí se sušit v sušičce. Samy rychle vyschnou. Barvy polstrů volíme tak, aby byly praktické na údržbu.

Sprej Nanoway ratan: tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu umělého ratanu před UV zářením a znečištěním. Ratanový zahradní nábytek, resp. umělý ratan na něm, je nutné 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem, který též můžete zakoupit v našem e-shopu. Tento ochranný sprej lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro nábytek z umělého ratanu, resp. z plastu. Podívejte se na naše video o údržbě umělého ratanu ochranným nanotechnologickým sprejem Nanoway.

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg.

Rozměry křesla:

  • výška křesla: 88cm
  • šířka křesla: 60cm
  • hloubka křesla: 60 cm
  • výška područek: 64cm
  • výška područek od sedu: 23cm
  • výška sedu: 40cm + 5cm polstr
  • šířka zádové opěrky: 49cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 50cm
  • šířka sedu: 46cm
  • hloubka sedu: 44cm

Doprava v rámci ČR zdarma!

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.