HOUPACÍ LEHÁTKO CHIKITA S KOLEČKY, ŠEDÉ
Kód 770558_CHIKITA_K
Barva Šedá
Funkce Odpočinková
Konstrukce z Oceli
Počet míst 1
Nosnost 150 kg
Šířka lehátka 98
Délka lehátka 209
4 490 Kč
skladem
POPIS

Zahradní lehátko Chikita je pohodlné houpací lehátko pro letní pohodu a odpočinek na zahradě, terase nebo u bazénu. Jedná se o originální, designový zahradní nábytek - lehátko, na kterém se můžete pohupovat v podélném směru.

Toto houpací lehátko má robustní ocelový rám, díky němuž je konstrukce pevná a stabilní. Ocel je elektroforeticky lakována, což je pokročilý, moderní proces ošetření povrchu kovu a oproti běžnému práškovému lakování je odolnější. Na konstrukci lehátka jsou kolečka pro snadnější přemisťování. Převrácení lehátka brání na straně u hlavy právě kolečka, na straně u nohou jsou bezpečnostní zarážky.

Textilie na tomto zahradním lehátku je pružná a jemná, příjemná na dotek. Přitom bez problému odolává vlivům počasí, je odolná. Lehátko je plně uzpůsobeno k venkovnímu použití, ale na zimu jej doporučujeme uklidit nebo alespoň zakrýt nepromokavou plachtou. Prodloužíte tak životnost tohoto originálního houpacího lehátka.

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg.

Rozměry:

Lehátko:

  • celková šířka: 98cm
  • délka: 209cm
  • výška: 74cm

Z přepravních důvodů zasíláme houpací lehátko v demontu. Montáž je velmi snadná, zabere 5 minut. Není potřeba žádné nářadí ani šrouby, konstrukce má zaklikávací systém.

Důležité upozornění: Barva nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.