KOVOVÝ ZAHRADNÍ NÁBYTEK: STŮL JERSEY 160CM PÍSKOVÝ A 6 POLOHOVACÍCH KŘESEL SARDINIA
Kód AS-160S_80100_6_AL4
Funkce Jídelní
Konstrukce z Duralu (hliník)
Počet míst 6
Počet stolů 1
Deska stolu Obdélník
27 990 Kč momentálně nedostupné
POPIS

Kovový zahradní nábytek - tato zahradní jídelní sestava je perfektní sezení určené k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Tento zahradní set nabízí příjemné posezení pro 6 osob, sestává z obdélníkového zahradního stolu Jersey dlouhého 160cm a šesti polohovacích křesel Sardinia. Kovový zahradní nábytek je bezúdržbový a velmi odolný proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádal o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Tento kovový zahradní nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci. V případě zahradního stolu je vyrobena z duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. V případě zahradního křesla je konstrukce ocelová. Konstrukce zahradního nábytku je práškově lakována šedou barvou.

Zahradní stůl Jersey má rám z hliníku a deska stolu je vyrobena z polywoodu. Polywood použitý k obložení desky stolu je plastovou napodobeninou dřeva pískové barvy. Poskytuje tak majitelům tohoto zahradního nábytku kouzlo dřeva, ale nevyžaduje přitom náročnou údržbu, jako přírodní dřevo – stačí ho občas omýt mýdlovou vodou. Polywood je vyroben z recyklovaného plastu a sám je též recyklovatelný. Polywood je nutné dvakrát ročně, před začátkem sezóny a po sezóně, ošetřit nástřikem nanotechnologickým sprejem Nanoway, který byl vyvinut speciálně na ochranu umělého ratanu a plastu před UV zářením a znečištěním. Tím výrazně prodloužíte jeho životnost. Sprej koupíte v našem e-shopu.

Díky tomu, že zahradní stůl má nohy přímo v rozích, je prostor pro stolování maximálně využit. Tento moderní zahradní stůl je zcela bezúdržbový a můžete ho mít venku 365 dní v roce za každého počasí. K tomuto velkému zahradnímu stolu se pohodlně vejde 6 dospělých.

Tento hliníkový zahradní stůl dodáváme kvůli dopravě nesestavený – deska stolu a nohy jsou v balení samostatně. Není třeba se děsit několikahodinové frustrace nad nekonečným návodem k sestavení. Montáž spočívá jen v přišroubování nohou k desce zahradního stolu, spojovací materiál včetně klíčů je přiložen, sestavení je velmi jednoduché a rychlé.

DÁREK

Jako poděkování za nákup od nás k zahradnímu setu dostanete zdarma ochranný nanotechnologický sprej Nanoway. Tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu plastu před UV zářením a znečištěním. Zahradní nábytek, resp. desku zahradního stolu z polywoodu, je nutné 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem, který též můžete zakoupit v našem e-shopu. Tento ochranný sprej lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro plastové části zahradního nábytku.

Rozměry zahradního stolu Jersey

  • délka: 160cm
  • šířka: 90cm
  • výška: 74cm

Zahradní polohovací křeslo Sardinia má rám z oceli a sedadlo je vyrobeno z textilenu. Textilen je extrémně odolná tkanina z pevně tkaného polyesteru. Každé vlákno polyesteru je potaženo PVC a tepelně vytvrzeno. Díky tomuto procesu je Textilen zvláště vhodný pro venkovní použití za jakéhokoliv počasí a je též odolný před oděrem, vyblednutím a poškozením sluncem.

Zahradní křeslo Sardinia je pohodlné a dobře promyšlené. Sklon opěrky zad si sami nastavíte tak, jak vám vyhovuje. Zádová opěrka je v horní části speciálně vytvarována tak, že podpírá horní část zad nebo krk, podle potřeby a způsobu sezení. Zahradní židle je lehká, snadno se s ní manipuluje. Ovšem je o něco těžší, než hliníkové zahradní židle, takže lépe zvládá větrné počasí. Navíc je skládací, takže při sklizení na zimu zabere malý prostor.

Rozměry zahradního křesla Sardinia

  • šířka křesla: 59cm
  • hloubka křesla: 70cm
  • výška křesla: 110cm
  • výška područek: 68cm
  • výška područek od sedu: 24cm
  • výška sedu: 45cm
  • šířka sedu: 48cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 71cm
  • hloubka sedu: 43cm

K zahradní sestavě doporučujeme přikoupit ochrannou plachtu, kterou naleznete v kategorii Ostatní/Krycí plachty. Plachta spolehlivě ochrání zahradní nábytek nejen před deštěm, ale i před UV zářením.

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg. Nosnost do 150kg platí na každé místo k sezení v tomto zahradním setu.

Doprava v rámci ČR zdarma!

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.