SADA: 4 X DESIGNOVÉ KŘESLO JASPER, TMAVĚ ŠEDÁ SKOŘEPINA, NOSNOST 150KG
Kód 2406_JASPERD_4
Materiál Plast
Šířka křesla 56 cm
Hloubka křesla 60 cm
Výška křesla 82 cm
Výška sedu 46 cm
Nosnost 150 kg
Hloubka sedu 48 cm
Výška područek 67 cm
Výška područek od sedu 23 cm
Výška zádové opěrky od sedu 38 cm
Šířka sedu 51 cm
14 999 Kč
skladem
POPIS

Designové křeslo Jasper je perfektní sezení určené nejen do interiéru, ale i k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Toto designové křeslo je bezúdržbové a odolné proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádalo o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu. Toto je cena za jedno balení = 4 designová křesla Jasper

Toto unikátní zahradní křeslo má skořepinové sedadlo odlité z pevného, odolného plastu. Konstrukce sedadla je robustní, tloušťka speciálního plastu osciluje mezi 10-8mm. Díky tomu celé křeslo váží 6,5kg a má zvýšenou nosnost 150kg. Křeslo má elegantní tmavě šedou barvu.

Celé sedadlo designového křesla Jasper, včetně zádové opěrky a područek, je pokryto otvory, které zajišťují odvětrání a zajišťují, že se v tomto křesle nebudete potit. Tyto otvory mají i další funkce ve vztahu k vlivům počasí. Voda z letní přeháňky jimi rychle odteče a křeslo brzy uschne. Zároveň jimi snadno projde vítr a nerozfouká Vám křesla po zahradě. Designové křeslo Jasper na první pohled zaujme jemnou elegancí a díky svým rozměrům, nosnosti, mírně zvýšenému sedu a ideálnímu sklonu zádové opěrky je velmi pohodlné. Kdo ho jednou vyzkouší, bude Vám ho závidět.

Rozměry zahradního křesla Jasper

  • šířka křesla: 56cm
  • hloubka křesla: 60cm
  • výška křesla: 82cm
  • výška područek: 67cm
  • výška područek od sedu: 23cm
  • výška sedu: 46cm
  • šířka sedu: 51cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 38cm
  • hloubka sedu: 48cm

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg.

Z přepravních důvodů dodáváme toto křeslo v demontu - zvlášť sedák a nohy. Montáž je rychlá a jednoduchá, osmi šrouby připevníte nohy k sedáku. Spojovací materiál a nářadí jsou součástí balení.

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Designové křeslo Jasper doporučujeme dvakrát ročně ošetřit ochranným nanotechnologickým sprejem Nanoway, prodloužíte tak jeho živostnost při venkovním použití.

Náš zahradní nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.