SCHUKO PRODLUŽOVACÍ KABEL NA BUBNU – 4 ZÁSUVKY, 25M, 3G1.5, IP44
Kód ESCR44G4-25
Záruční lhůta 24
Třída vodotěsnosti IP44
Barva ČERNÁ
Délka kabelu 25 m
Maximální proud 16 A
Počet zásuvek 4
Vypínač Ne
Maximální napětí 250 V
Maximální zátěž 3680 W
1 453 Kč momentálně nedostupné
POPIS

Prodlužovací kabel na bubnu pro rozšíření dosahu elektrické sítě. Tato prodlužovačka lze trvale používat ve venkovním prostředí, netvrdne v mrazu a má stupeň krytí IP44. Délka prodlužovacího kabelu je 25m a má 4 zásuvky SCHUKO. Tato prodlužka je tedy určena pro ploché zástrčky anebo zástrčky SCHUKO či UNISCHUKO s uzemněním v drážkách po straně zástrčky, jimiž je v dnešní době vybavována naprostá většina spotřebičů – viz obrázky ve fotogalerii. Součástí zásuvek tohoto prodlužovacího kabelu jsou dětské clonky, které chrání dítě před elektrickým proudem. Prodlužovací přívod je určen pro napětí 250V, průřez vodičů je 3x1,5mm2, maximální zátěž 16A, tj. 3680W. Tato prodlužovačka tedy snese vyšší zátěž, proto ji lze použít i pro zapojení výkonově náročnějších spotřebičů jako je např. elektrické nářadí.

Tento prodlužovací kabel značky Entac je vyráběn pro náročný německý trh, který klade vysoké nároky na kvalitu produktu.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.