VENKOVNÍ SOLÁRNÍ SVĚTLO - LED REFLEKTOR S ČIDLEM POHYBU 2W 200LM, STUDENÉ SVĚTLO
Kód SLI050001
Příkon 2
Napájení Solární baterie
Světelný tok 200
Barva světla Studená bílá
Chromatičnost 6000
Typ diod SMD
Počet diod 8
Rozptyl světla 110
Záruční lhůta 24
Certifikáty CE, RoHs
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 145 cm
Hloubka 120
Čidlo pohybu Ano
Výška 140 cm
Výrobce SPECTRUM LED
Rozsah čidla 3-5m
399 Kč
skladem
POPIS

Solární led reflektor s čidlem pohybu je ideální pro osvětlení venkovních prostorů bez přívodu elektrického proudu. Montuje se na zeď nebo na sloupek.

Přes den napájí solární panel na horní straně led reflektoru zabudovanou nabíjecí 3,7V Li-ion baterii 1800mAh (plné nabití trvá cca 8 hodin na denním světle), po setmění spíná čidlo pohybu s dosahem 3-5m LED světelný zdroj sestávající z 8 výkonných SMD, který po ukončení pohybu svítí ještě 30 sekund. Celkem vydrží plně nabitý led reflektor fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí.

Díky pantům po stranách můžete solární led reflektor naklápět směrem nahoru a dolu a upravit si tak směr, kterým má svítit. Stejným způsobem pak můžete naklápět též solární panel, který led reflektor nabíjí a umístit jej tak, aby zachytával co nejvíce slunečních paprsků - optimální je nasměrovat jej na jih pod úhlem 30-40°, případně jihovýchod či jihozápad pod úhlem 25-55°.

Před prvním spuštěním je nutné solární led reflektor nechat nabíjet na přímém slunci po dobu alespoň 12 hodin, čímž se prodlouží životnost baterie.

Tento solární led reflektor má na boku vypínač. Pokud jej vypnete, nebude svítit. Po instalaci je tedy třeba jej zapnout, aby reflektor fungoval.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.