VENKOVNÍ SOLÁRNÍ SVĚTLO LED S ČIDLEM 15W 600LM, DENNÍ, POSUVNÝ SOLÁRNÍ PANEL, DÁLKOVÉ OVL.
Kód ESL3H-SMD-RS
Příkon 15
Napájení Solární baterie
Světelný tok 600
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000
Typ diod SMD
Počet diod 108
Záruční lhůta 24
Certifikáty CE, RoHs
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 285 cm
Hloubka 100
Čidlo pohybu Ano
Výška 100 cm
Výrobce ENTAC
Dosvit 10m
Rozsah čidla 3-5m
479 Kč
skladem
POPIS

Německá značka Entac: Solární led reflektor s čidlem pohybu je ideální pro osvětlení venkovních prostorů bez přívodu elektrického proudu. Montuje se na zeď nebo na sloupek. Tento solární led reflektor má tři světelná tělesa, každé je na kloubu a lze si tak upravit směr, kterým bude svítit. Velkou výhodou tohoto solárního svítidla je možnost umístit solární panel, který svítidlo napájí, do jiného místa, kde je dostupný sluneční svit. Solární panel totiž není ke svítidlu připevněn, je pouze spojen vodičem. Takže potřebujete-li svítit v místě, kam nedopadají sluneční paprsky, třeba pod střechou, v pergole apod, je toto solární svítidlo ideálním řešením - solární panel přimontujete na místě, kam svítí Slunce. Délka spojovacího kabelu je cca 5m, takže toto solární světlo můžete umístit i relativně daleko od solárního panelu.

Přes den napájí solární panel v led reflektoru zabudovanou nabíjecí 3,7V Li-ion baterii 2400mAh (plné nabití trvá 8-10 hodin na denním světle), po setmění spíná čidlo pohybu s dosahem 3-5m LED světelný zdroj sestávající ze 108 SMD, který po ukončení pohybu svítí ještě 20 sekund. Celkem vydrží plně nabitý led reflektor fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Dosah světla je cca 10m. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

Před prvním spuštěním je nutné solární led reflektor nechat nabíjet na přímém slunci po dobu alespoň 12 hodin, čímž se prodlouží životnost baterie.

Tento solární led reflektor má na zadní straně bílý vypínač. Pokud jej vypnete, nebude svítit, ale nebude se ani dobíjet baterie. Na zadní straně je dále oranžový přepínač, jímž můžete přepínat mezi 3 módy svícení, všechny se spouští po setmění.

  • 1. mód je klasika - reflektor nesvítí, pouze po aktivaci čidla pohybem se rozsvítí na 100%, jak je popsáno výše.
  • Ve 2. módu reflektor svítí na 10% výkonu, po aktivaci čidla se rozsvítí na plný výkon.
  • Ve 3. módu reflektor svítí neustále, bez ohledu na čidlo, a to na 50% výkonu
Zapínat, vypínat a přepínat mezi výše popsanými 3 světelnými módy tohoto solárního světla lze též pomocí přiloženého dálkového ovládání. Dosah čidla pohybu je 3-5m.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.