VENKOVNÍ SOLÁRNÍ SVĚTLO LED S ČIDLEM POHYBU 10W 400LM, DENNÍ
Kód ESL2H-SMD
Příkon 10
Napájení Solární baterie
Světelný tok 400
Barva světla Denní bílá
Chromatičnost 4000
Typ diod SMD
Počet diod 54
Záruční lhůta 24
Certifikáty CE, RoHs
Třída vodotěsnosti IP65
Šířka 225 cm
Hloubka 140
Čidlo pohybu Ano
Výška 140 cm
Výrobce ENTAC
Dosvit 10m
Rozsah čidla 3-5m
469 Kč
skladem
POPIS

Německá značka Entac: Solární led reflektor s čidlem pohybu je ideální pro osvětlení venkovních prostorů bez přívodu elektrického proudu. Montuje se na zeď nebo na sloupek. Tento solární led reflektor má dvě světelná tělesa, každé je na kloubu a lze si tak upravit směr, kterým bude svítit.

Přes den napájí solární panel na horní straně led reflektoru zabudovanou nabíjecí Li-ion baterii 2000mAh (plné nabití trvá 8-10 hodin na denním světle), po setmění spíná čidlo pohybu s dosahem 3-5m LED světelný zdroj sestávající z 54 SMD, který po ukončení pohybu svítí ještě 30 sekund. Celkem vydrží plně nabitý led reflektor fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Dosah světla je cca 10m. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

Před prvním spuštěním je nutné solární led reflektor nechat nabíjet na přímém slunci po dobu alespoň 12 hodin, čímž se prodlouží životnost baterie.

Tento solární led reflektor má na přední straně pod čidlem vypínač. Pokud jej vypnete, nebude svítit, ale nebude se ani dobíjet baterie. Tímto vypínačem můžete dále přepínat mezi 3 módy svícení, všechny se spouští po setmění.

  • 1. mód je klasika - reflektor nesvítí, pouze po aktivaci čidla pohybem se rozsvítí na 100%, jak je popsáno výše.
  • Ve 2. módu reflektor svítí na 50% výkonu, po aktivaci čidla se rozsvítí na plný výkon.
  • Ve 3. módu reflektor svítí neustále, bez ohledu na čidlo, a to na 50% výkonu

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.