ZAHRADNÍ KŘESLO STOHOVATELNÉ JUVENTUS ŠEDÉ S VADOU
Kód 8098_AL3_vada
Šířka křesla 56 cm
Hloubka křesla 60 cm
Výška křesla 80 cm
Výška sedu 43 cm
Nosnost 150 kg
Hloubka sedu 46 cm
Výška područek 64 cm
Výška područek od sedu 21 cm
Výška zádové opěrky od sedu 42 cm
Šířka sedu 47 cm
1 499 Kč
skladem
POPIS

Hliníkový zahradní nábytek - toto zahradní křeslo je perfektní sezení určené k venkovnímu stolování na zahradě, terase či u bazénu. Hliníkový zahradní nábytek je bezúdržbový a velmi odolný proti vlivům počasí - nemusíte se o něj starat, namísto toho, aby vás okrádal o čas, umožní vám příjemné a bezstarostné stolování na čerstvém vzduchu.

Tento kovový zahradní nábytek má pevnou, svařovanou konstrukci vyrobenou z tlustostěnného duralu. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je práškově lakována šedou barvou.

Zahradní křeslo Juventus má rám z hliníku a sedadlo s opěradlem jsou vyrobeny z textilenu. Textilen je extrémně odolná tkanina z pevně tkaného polyesteru. Každé vlákno polyesteru je potaženo PVC a tepelně vytvrzeno. Díky tomuto procesu je Textilen zvláště vhodný pro venkovní použití za jakéhokoliv počasí a je též odolný před oděrem, vyblednutím a poškozením sluncem.

Zahradní křeslo Juventus je pohodlné a dobře promyšlené. Díky mírnému sklonu přední části sedáku se tento nezarývá do spodní strany stehna. Zahradní židle je velmi lehká, snadno se s ní manipuluje. Stohování je snadné, ale je třeba dát pozor, aby nedošlo k oděru konstrukce.

Rozměry zahradního křesla Juventus

  • šířka křesla: 56cm
  • hloubka křesla: 60cm
  • výška křesla: 80cm
  • výška područek: 64cm
  • výška područek od sedu: 21cm
  • výška sedu: 43cm
  • šířka sedu: 47cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 42cm
  • hloubka sedu: 46cm

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg.

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Zahradní židle je slevněná z důvodu estetických vad na obšití textilenu. Tyto nemají žádný dopad na funkčnost, pouze na vzhled. Příklad takové estetické vady najdete ve fotogalerii.

Náš zahradní nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

 

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.