ZAHRADNÍ KŘESLO VITTORIO, ŠEDOBÉŽOVÝ UMĚLÝ RATAN - POSLEDNÍ 1 KUS
Kód 0419_VIT_GR_21
Materiál Umělý ratan
Barva Šedobéžová
Funkce Odpočinková
Konstrukce z Duralu (hliník)
Polstry Ano
Nosnost 150 kg
Druh ratanu Plochý
Šířka ratanu 8
Barva polstrů Tmavě šedá
4 590 Kč
skladem
POPIS

Zahradní nábytek z umělého ratanu - zahradní křeslo Vittorio je pohodlné sezení určené k odpočinku na zahradě, terase, u bazénu ale i jako restaurační a kavárenský nábytek. Součástí křesla z umělého ratanu je pohodlný 5cm vysoký polstr z matracové pěny.

Umělý ratan LTC je kvalitní polyethylenové vlákno vyrobené z panenského materiálu, žádný recyklát. Proto je náš umělý ratan barevně odolný, pružný, bez problému zvládá nejen slunce a déšť, ale i vodu z bazénu. Výplet je prováděn ručně dostatečně silnými vlákny umělého ratanu. Díky ruční výrobě je každý kus našeho zahradního nábytku originálem. Umělý ratan má šedobéžovou barvu (viz detailní foto - každý proužek umělého ratanu je kombinací šedé barvy se slonovou kostí), což dodává tomuto nábytku luxusní vzhled s efektní patinou.

Ratanový zahradní nábytek LTC má pevnou konstrukci z tlustostěnného duralu, která je ručně svařována v ochranné atmosféře. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je dále opatřena práškovou barvou a ručně opletena umělým ratanem. Neprodáváme ratanový zahradní nábytek montovaný z jednotlivých dílů – jednak nevypadá dobře, jednak spoje rychle podléhají zkáze a takový levný zahradní nábytek moc dlouho nevydrží. Výjimkou z tohoto pravidla jsou u LTC nohy jídelních stolů – tam to prostě kvůli dopravě jinak nejde.

Polstry a polštáře ratanového zahradního nábytku LTC jsou potaženy kvalitní polyesterovou tkaninou, která je voděodolná a odolává navíc i plísním a slunci. Přesto je na dotyk příjemná a nabízí příjemné posezení i v plavkách. Potahy jsou snímatelné a pratelné na 40°C bez aviváže. Nesmí se sušit v sušičce. Samy rychle vyschnou. Barvy polstrů volíme tak, aby byly praktické na údržbu.

Sprej Nanoway ratan: tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu umělého ratanu před UV zářením a znečištěním. Ratanový zahradní nábytek, resp. umělý ratan na něm, je nutné 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem, který též můžete zakoupit v našem e-shopu. Tento ochranný sprej lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro nábytek z umělého ratanu, resp. z plastu. Podívejte se na naše video o údržbě umělého ratanu ochranným nanotechnologickým sprejem Nanoway.

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg.

Rozměry křesla:

  • výška křesla: 88cm
  • šířka křesla: 60cm
  • hloubka křesla: 60 cm
  • výška područek: 64cm
  • výška područek od sedu: 23cm
  • výška sedu: 40cm + 5cm polstr
  • šířka zádové opěrky: 49cm
  • výška zádové opěrky od sedu: 50cm
  • šířka sedu: 46cm
  • hloubka sedu: 44cm

Důležité upozornění: Barva nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.