ZAHRADNÍ POLOHOVATELNÉ KŘESLO PRINCESS, KULATÝ ŠEDOBÉŽOVÝ UMĚLÝ RATAN A HLINÍK
Kód PRICHAI01
Materiál Umělý ratan
Barva Šedobéžová
Konstrukce z Duralu (hliník)
Počet míst 1
Polstry Ano
Šířka křesla 74 cm
Hloubka křesla 86 cm
Výška křesla 104 cm
Výška sedu 46 cm
Nosnost 150 kg
Druh ratanu Půlkulatý
Hloubka sedu 52 cm
Barva polstrů Antracit
Výška zádové opěrky od sedu 58 cm
10 990 Kč květen
květen
POPIS

Zahradní nábytek z umělého ratanu polohovatelné křeslo Princess je luxusní sezení určené k venkovnímu posezení na zahradě, terase či u bazénu. Zahradní křeslo lze používat buď samostatně, nebo jej přikoupit k sedacím soupravám řady Princess. Obrovskou výhodou je vysoká zádová opěrka s pohodlným polstrováním, které u většiny zahradních křesel nenajdete. Její výška je 58cm od vrchní části podsedákového polstru.

Křeslo je polohovatelná. V područce je zabudovaný systém podobný zařízení pro sklápění sedadel v letadle. Takže máte-li chuť, můžete si opěradlo sklopit tak, jak Vám to vyhovuje, a užít si relaxaci.

Toto zahradní křeslo chytře kombinuje výhody hliníkového zahradního nábytku a umělého ratanu. Výplet umělým ratanem je proveden kvalitním polyethylenovým vláknem vyrobeným z panenského materiálu, nejedná se o recyklát, který by neměl patřičné vlastnosti. Proto je náš umělý ratan barevně odolný, pružný, bez problému zvládá nejen slunce a déšť, ale i vodu z bazénu. Výplet je prováděn ručně dostatečně silnými vlákny umělého ratanu. Díky ruční výrobě je každý kus našeho zahradního nábytku originálem. Jedná se o půlkulatý umělý ratan, který je pevnější a odolnější než plochý umělý ratan a dodává zahradnímu nábytku přirozenější vzhled. Výplet z vláken umělého ratanu v různých odstínech šedé a béžové barvy rozehrává rafinovanou hru světla a stínu, efektně měnící vzhled zahradního setu v průběhu dne podle intenzity nasvícení.

Tento ratanový zahradní nábytek má pevnou konstrukci z tlustostěnného duralu, která je ručně svařována v ochranné atmosféře. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je dále matně lakována práškovou barvou v odstínu antracit a z větší části ručně opletena umělým ratanem. Výjimkou jsou nejexponovanější místa, kde v praxi dochází k nejrychlejší degradaci umělého ratanu: područky a nohy. Tyto části křesla jsou čistě hliníkové, bez umělého ratanu. Toto zahradní křeslo tak spojuje to nejlepší z obou světů, jak hliníkového zahradního nábytku, tak i umělého ratanu. Není tak uniformní, jako bývá hliníkový zahradní nábytek a přitom vydrží mnohem déle, než běžný nábytek z umělého ratanu.

Polstr a polštář ratanového zahradního křesla je potažen kvalitní polyesterovou tkaninou, která je voděodolná a odolává navíc i plísním a slunci. Přesto je na dotyk příjemná a nabízí příjemné posezení i v plavkách. Křeslo má svůj podsedák a zádový polštář, jejichž potah je propojený, aby zůstávaly na svém místě i při větrném počasí. Tomu navíc pomáhá též upevnění zádového polstru ke konstrukci opěrky. Potah je snímatelný (má otvory na zip, kterými vyjmete výplně) a pratelný na 40°C bez aviváže. Nesmí se sušit v sušičce. Sám rychle vyschne. Barvy polstrů volíme tak, aby byly praktické na údržbu.

Sedací polstr ratanového zahradního křesla má výplň z husté paměťové pěny. Tento zahradní nábytek má výšku podsedáku 10cm, sezení v něm je proto pohodlné a příjemné i po dlouhé hodiny. Paměťová pěna je hustá a tvrdá, aby se příliš snadno neproseděla a držela výšku. Výplň polstru je obalena pevnou netkanou textilií. Polstry ratanového zahradního nábytku LTC jsou odolné vůči plísním a vlhku.

Z důvodu snadnější přepravy není opěrák připevněn ke korpusu a je potřeba jej po rozbalení sedací soupravy připevnit. Montáž je skutečně snadná a rychlá. Spojovací materiál je samozřejmě součástí balení.

Sprej Nanoway ratan: tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu umělého ratanu před UV zářením a znečištěním. Ratanový zahradní nábytek, resp. umělý ratan na něm, je nutné 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem, který též můžete zakoupit v našem e-shopu. Tento ochranný sprej lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro nábytek z umělého ratanu, resp. z plastu. Podívejte se na naše video o údržbě umělého ratanu ochranným nanotechnologickým sprejem Nanoway.

Konstrukce tohoto zahradního nábytku je robustní natolik, že má nadstandardní nosnost do 150kg. Nosnost do 150kg platí na každé místo k sezení v tomto zahradním setu.

Rozměry křesla:

  • šířka: 74cm
  • hloubka: 86cm
  • výška: 104cm
  • výška sedu: 36cm + 10cm polstr
  • hloubka sedu: 52cm vč. polstrů
  • výška područek: 57cm

Doprava v rámci ČR zdarma!

Důležité upozornění: Barva zahradního nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho zobrazovacího zařízení.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem skladu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.