ZÁVĚSNÉ KŘESLO COCONELLA, HNĚDÝ UMĚLÝ RATAN, SVĚTLE HNĚDÝ POLSTR
Kód 0222_BROWN_21
Materiál Umělý ratan
Barva Tmavě hnědá
Funkce Odpočinková
Konstrukce z Duralu (hliník), oceli
Počet míst 1
Polstry Ano
Nosnost 120 kg
Druh ratanu Plochý
Šířka ratanu 8
Barva polstrů Světle hnědá
12 990 Kč momentálně nedostupné
POPIS

Zahradní nábytek z umělého ratanu – závěsné křeslo Coconella je pohodlné posezení určené k odpočinku a mírnému pohupování na zahradě, terase, u bazénu a pod. Tato houpačka z umělého ratanu má vlastní konstrukci k zavěšení, která je součástí dodávky. Konstrukce, na kterou se houpačka zavěšuje je vyrobená z oceli, hliník by jako materiál pro výrobu konstrukce nebyl vhodný. Ocelová závěsná konstrukce je práškově barvená odolným nátěrem. Závěsné křeslo je určeno pro jednu osobu, nosnost 120kg. Houpačka Coconella má unikátní čtyřdílný polštář pro co nejpohodlnější posezení a jeden samostatný výškově stavitelný polštář pod hlavu.

Umělý ratan LTC je kvalitní polyethylenové vlákno vyrobené z panenského materiálu, žádný recyklát. Proto je náš umělý ratan barevně odolný, pružný, bez problému zvládá nejen slunce a déšť, ale i vodu z bazénu. Výplet je prováděn ručně dostatečně silnými vlákny umělého ratanu. Díky ruční výrobě je každý kus našeho zahradního nábytku originálem. Umělý ratan je kombinací hnědých a tmavě hnědých proužků, což dodává tomuto nábytku luxusní vzhled s efektní patinou.

Ratanový zahradní nábytek LTC má pevnou konstrukci z tlustostěnného duralu, která je ručně svařována v ochranné atmosféře. Tato slitina hliníku je nereznoucí, lehká, ale mnohem pevnější a tvrdší než samotný hliník. Konstrukce zahradního nábytku je dále opatřena práškovou barvou a ručně opletena umělým ratanem. Neprodáváme ratanový zahradní nábytek montovaný z jednotlivých dílů – jednak nevypadá dobře, jednak spoje rychle podléhají zkáze a takový levný zahradní nábytek moc dlouho nevydrží. Výjimkou z tohoto pravidla jsou u LTC nohy jídelních stolů – tam to prostě kvůli dopravě jinak nejde.

Polstry a polštáře ratanového zahradního nábytku LTC jsou potaženy kvalitní polyesterovou tkaninou, která je voděodolná a odolává navíc i plísním a slunci. Přesto je na dotyk příjemná a nabízí příjemné posezení i v plavkách. Potahy jsou snímatelné a pratelné na 40°C bez aviváže. Nesmí se sušit v sušičce. Samy rychle vyschnou. Barvy polstrů volíme tak, aby byly praktické na údržbu.

Sprej Nanoway ratan: tato pokročilá nanotechnologie byla vyvinuta speciálně na ochranu umělého ratanu před UV zářením a znečištěním. Ratanový zahradní nábytek, resp. umělý ratan na něm, je nutné 2x ročně ošetřit nástřikem tímto ochranným sprejem, který též můžete zakoupit v našem e-shopu. Tento ochranný sprej lze vnímat jako ekvivalent opalovacího krému pro nábytek z umělého ratanu, resp. z plastu. Podívejte se na naše video o údržbě umělého ratanu ochranným nanotechnologickým sprejem Nanoway.

Rozměry

Závěsná konstrukce:

  • průměr základny: 104cm
  • výška: 200cm

Vajíčko:

  • výška v nejvyšším bodě: 118cm
  • vnitřní výška v nejvyšším bodě: 112cm
  • šířka v nejširším bodě: 103cm
  • vnitřní šířka v nejširším bodě: 98cm
  • hloubka: 65cm
  • výška sedu bez polstru: 52cm
  • výška sedu s polstrem: cca 63cm
  • hloubka sedu s polštářem: cca 46cm
  • výška opěrného polštáře: 43cm
  • výška podhlavníku: 22cm
  • šířka podhlavníku: 45cm

Důležité upozornění: Barva nábytku, případně polstrů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našich showroomech v Jihlavě nebo v Ostravě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.